Dag 10 Solid ground en start deel 2
27 juni 2019 - Anchorage, Alaska, Verenigde Staten
Het was deze morgen vroeg opstaan want om tien over zeven werden we al van boord gekieperd want zo gaat dat , je kan nog net ontbijten maar dan is het bye bye en de groeten. Vervolgens krijg je je reisstrijkijzer netjes terug en voel je je weer helemaal compleet want 7 dagen zonder viel zowaar niet mee. De bussen stonden klaar om ons naar Anchorage te vervoeren het startpunt van deel 2 van onze tour namelijk een rondreis door Alaska want we willen nu wel eens een keer beren zien , op de weg maakt niet uit want wij vissen steeds achter het net op eerdere reizen en aangezien de beren hier zelf vissen op zalm moet het dit maal goedkomen. Maar eerst op de luchthaven de auto opgehaald een soort Ford waar je in Nederland een C rijbewijs voor nodig hebt maar die hier totaal niet opvalt want de meesten stappen hier met een ladder in hun auto. Toen ingechecked in het hotel en richting Downtown Anchorage een mooie schone moderne stad waar we in een Hard Rock café een kleine “legendarische” burger bestelden die tijdens het nuttigen meer en meer op een soort van baksteen op de maag van uw verslaggever kwam te liggen hetgeen met een rennie weer enigszins hersteld is maar je kan beter vis eten hier. Morgen gaat de reis richting Denali dus dat wordt genieten. Groeten vanaf de wal en tot morgen

Vergeet niet dat vis moet zwemmen.
Groeten vanuit Okrouhlo, Katka, Anna, Honza & Jeroen