Dag 8 Glacier Bay op zee

25 juni 2019 - Angoon, Alaska, Verenigde Staten

Wat doet een mens op een boot als het vooruitzicht is dat je de eerste 2 dagen alleen maar water ziet nou ? Eten , drinken en ...... naar buiten kijken althans wij dan want zonder onze geliefden blijven alleen optie 1 & 2 over

Gelukkig was het mooi weer en voeren we naar Glacier Bay werkelijk een prachtig stuk natuur wat wij met z’n allen naar de kloten proberen te helpen met Global warming want de grootste galcier brokkelt onder je handen af.

Maar goed je maakt een paar honderd foto’s digitaal dus redelijk milieu vriendelijk en je blijft zoeken naar wildlife want we kwamen voor de beren maar na een week is onze score een baby elk op een bospad en wat verdwaalde walvissen aan boord.

Inmiddels zitten we dus na de lunch in de Crooners Bar alwaar we nu elke bijzondere cocktail aan het proeven zijn want de geijkte chardonnay en  cabernet hebben we nu wel binnen.

Alleen loop je er na een paar van die raketbrandstof mengsels bij alsof je de vogeltjesdans geschreven en uitgebeeld hebt dus togen wij richting hut voor overleg wie het eerst en het hardst kon snurken.

Straks worden wij verwacht in het Steak restaurant waar je naast een mistake zelf de wijn kunt uitzoeken en betalen uiteraard , gisteren vond de eindredactie een heuse Rombauer op de kaart die wij ooit in 2012 a raison van 22$ ex tax op Pebble Beach hadden genuttigd (prijs per glas)

Uit nostalgie zal ik foto plus bonnetje posten uit die tijd.

Verder is varen best uit te houden alleen verlangen we naar een stevige 8 cylinder om zelf de koers te gaan bepalen hetgeen vanaf woensdag het 2e deel van onze trip gaat worden.

Voor nu goede morgen voor iedereen zo meteen en dank voor alle mooie en lieve reacties

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Ron:
    25 juni 2019
    Erg leuke verhalen ga zo door en veel plezier!
  2. Brigitte:
    25 juni 2019
    G morgen. Ja straks weer heerlyk toeren, hier erg warm☀️, dus op de fiets. Groetjes van ons 🍷
  3. Brigitte Bos:
    25 juni 2019
    Goedemorgen geniet van je laatste zeedag...
    Ben heel benieuwd naar jullie avonturen hier na